Η Εταιρία Μας

Η εταιρεία e-riders δημιουργήθηκε θέλοντας να συμμετέχει σε αυτήν την επαναστατική τεχνολογία των ηλεκτροκινούμενων. Συνεργάζεται με κατασκευαστές, που ειδικεύονται στην ηλεκτροκίνηση, επιλεγμένοι μετά από επίμονη έρευνα και προσπάθεια πολλών ετών, για την ποιότητα τους στην κατασκευή, το design και την αξιοπιστία τους.
Ο σκοπός μας είναι να προσφέρουμε ένα μεταφορικό μέσο ασφαλές, σύγχρονο, με μοντέρνο σχεδιασμό, απόλυτα οικολογικό, με υψηλές επιδόσεις ενώ το κόστος συντήρησης και μετακίνησης να είναι ελάχιστο έως μηδαμινό. Θέλουμε να προσφέρουμε μοναδικά, εξαιρετικά προϊόντα που θα αγαπήσετε, προϊόντα που και εμείς οι ίδιοι θα θέλαμε να χρησιμοποιούμε.

Η εταιρεία e-riders είναι αντιπρόσωπος εργοστασίων που ειδικεύονται στην ηλεκτροκίνηση, επιλεγμένα μετά από  επίμονη έρευνα.
Στόχος μας είναι, να εισάγουμε ένα μεταφορικό μέσο ασφαλές, σύγχρονο, με μοντέρνο σχεδιασμό, απόλυτα οικολογικό, με υψηλές επιδόσεις ενώ ταυτόχρονα το κόστος συντήρησης και μετακίνησης να είναι για τον καθένα πιο φτηνό ακόμα και από το κόστος  χρήσης των μέσων μαζικής μεταφοράς.
Σήμερα η e-riders εισάγει σε αποκλειστικότητα ηλεκτρικά μοντέλα scooter από 250watt έως 5000watt, ενώ διαθέτει και ηλεκτρικά μοντέλα ποδηλάτων 250watt, ικανά να εξυπηρετήσουν μετακινήσεις μικρών και μεγάλων αποστάσεων με μία φόρτιση.